Swiss Natural -koiran ja kissan täysravinnot Vihdistä

Delimill Oy:ltä Vihdistä saat Swiss Naturalin puolikosteat lihaisat täysravinnot koirille ja kissoille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Swiss Natural - lihaisat täysravinnot

Swiss Naturalin puolikosteat lihaisat täysravinnot on valmistettu aikuisia koria varten. Ne sopivat erinomaisesti myös nirsoille yksilöille ja treeninamiksi. Valikoimasta löytyy myös täysravintovaihtoehto kissoille.

 

Täysravintonappulat valmistetaan höyrytysmenetelmällä, jotta raaka-aineena käytetyn lihan proteiinipitoisuus säilyy parhaalla mahdollisella tavalla. Höyrytyksen ansiosta nappuloihin jää kosteutta ja niiden koostumus on miellyttävän pehmeä.

 

Swiss Naturalin ravinto on laadukasta ja maistuvaa. Ruokien valmistuksessa käytetään ainoastaan turvallisia elintarviketasoisia raaka-aineita, joiden alkuperä on jäljitettävissä. Liha on tuoretta ja peräisin sveitsiläisiltä maatiloilta.

Useita tuotevaihtoehtoja

Tarjolla on kolme makuvaihtoehtoa: kana, lammas ja nauta.

 

Ruokia on saatavilla yhden ja neljän kilogramman pakkauksissa. Pienemmässä pakkauksessa nappulat ovat pienempikokoisia.

Swiss Natural Soft Adult Mini kana 1 kg, koiran puolikostea täysravinto

Swiss Natural Adult Mini Chicken 1 kg on puolikostea täysravinto koirille. Makuna kana. Erinomainen ruoka nirsoille koirille sekä makupalaksi koulutukseen. Swiss Natural Adult Chicken on entinen Dog's Health Adult Chicken. Se sisältää nyt vain yhtä eläinproteiinia.

Swiss Natural Soft Adult kana 4 kg, koiran puolikostea täysravinto

Swiss Natural Adult Chicken 4 kg on puolikostea täysravinto koirille. Makuna kana. Erinomainen ruoka nirsoille koirille sekä makupalaksi koulutukseen. Swiss Natural Adult Chicken on entinen Dog's Health Adult Chicken. Se sisältää nyt vain yhtä eläinproteiinia.

Swiss Natural Soft Adult Mini lammas 1 kg, koiran puolikostea täysravinto

Swiss Natural Adult Mini Lamb 1 kg on puolikostea täysravinto koirille. Makuna lammas. Erinomainen ruoka nirsoille koirille sekä makupalaksi koulutukseen. Swiss Natural Adult Lamb on entinen Dog's Health Sensitive Lamb. Se sisältää nyt vain yhtä eläinproteiinia.

Swiss Natural Soft Adult lammas 4 kg, koiran puolikostea täysravinto

Swiss Natural Adult Lamb 4 Kg on puolikostea täysravinto koirille. Makuna lammas. Erinomainen ruoka nirsoille koirille sekä makupalaksi koulutukseen. Swiss Natural Adult Lamb on entinen Dog's Health Sensitive Lamb. Se sisältää nyt vain yhtä eläinproteiinia.

Swiss Natural Soft Adult Mini nauta 1 kg, koiran puolikostea täysravinto

Swiss Natural Adult Mini Beef 1 kg on puolikostea täysravinto koirille. Makuna nauta. Erinomainen ruoka nirsoille koirille sekä makupalaksi koulutukseen. Swiss Natural Adult Beef on entinen Dog's Health Beef. Se sisältää nyt vain yhtä eläinproteiinia.

Swiss Natural Soft Adult nauta 4 kg, koiran puolikostea täysravinto

Swiss Natural Adult Beef 4 kg on puolikostea täysravinto koirille. Makuna nauta. Erinomainen ruoka nirsoille koirille sekä makupalaksi koulutukseen. Swiss Natural Adult Beef on entinen Dog's Health Beef. Se sisältää nyt vain yhtä eläinproteiinia.

Swiss Natural Soft Adult Mini sika 1 kg, koiran puolikostea täysravinto

Puolikostea koiran täysravinto. Makuna sika. Erinomainen ruoka nirsoille koirille sekä makupalaksi koulutukseen. Swiss Natural on huippusuosittu ruoka, joka sopii erinomaisesti myös namiksi!

Swiss Natural Junior Mini Chicken 1 kg, puolikostea penturuoka

Puolikostea täysravinto koiranpennulle. Erinomainen ruoka nirsoille koirille sekä makupalaksi koulutukseen. Yhden eläinproteiinin puolikostea penturuoka.

Swiss Natural Junior Mini Chicken 1 kg, puolikostea seniorikoiranruoka

Puolikostea täysravinto seniorikoirille. Erinomainen ruoka nirsoille koirille sekä makupalaksi koulutukseen. Yhden eläinproteiinin puolikostea ruoka ikääntyneille koirille.

Kana 800 g kissoille

Kysy lisätietoja